Dulce Chipotle Glazurate Copil Înapoi Coaste

Dulce Chipotle Glazurate Copil Înapoi Coaste
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 526 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle în adobo, miere, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chipotle-coaste din spate pentru copii glazurate, Mango și coaste din spate pentru bebeluși glazurate cu miere cu cartofi prăjiți dulci, și Chipotle Coaste Spate Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. În bolul unui robot de bucătărie combinați chipotles, oțet de orez, sos de soia, miere de ceașcă de miere, semințe de muștar, usturoi, șalotă, coriandru, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu, 3 linguri de sare și 2 lingurițe de piper negru. Cu mașina în funcțiune, stropiți uleiul de canola într-un flux lent și constant. Procesați până se formează un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Piper NegruPiper Negru
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De CanolaUlei De Canola
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De PiperUlei De Piper
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
MiereMiere
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați un strat dublu mare de folie de aluminiu sau hârtie pergament pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați coaste deasupra, centrate. Frecați multă pudră de chili de casă pe ambele părți ale fiecărui raft.Apoi frecați ambele rafturi cu sos dulce chipotle. Înfășurați bine coastele în folie sau pergament (cravată închisă cu sfoară de bucătărie dacă folosiți pergament).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De PiperUlei De Piper
SosSos
CoasteCoaste
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți coastele pe foaia de copt până când carnea este destul de fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Încălziți grătarul la mediu-înalt; și grătare fierbinți cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți coastele din punga de pergament, lăsând sosul suplimentar să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
7
Periați coastele cu mierea rămasă din cupa de calibru și grătiți-le până se carbonizează ușor. Aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Tăiați între oase pentru a separa coastele și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista