Dulce Ancho-Frecat Fusta Friptură

Sweet Ancho-frecat Fusta friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 587 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână tortilla, ulei de canolan, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă, Friptură De Flanc Frecată Cu Ancho, și Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie adâncă.
Adăugați ardei iute și prăjiți timp de 30 de secunde fiecare.
Scoateți, scurgeți pe prosoape de hârtie. Când se răcește ușor, puneți ardeii iute într-un blender. Într-un flux lent, constant, turnați uleiul folosit pentru prăjire la blender.
Adăugați zahăr brun, ciocolată și sare. Amestecul trebuie să fie destul de grosier. Pune deoparte.
Combinați usturoiul, șalota, sarea, piperul și suficient ulei de măsline pentru a acoperi abia carnea. Freca peste fusta steak.In tigaie grea sau cratiță la foc mare, friptură de fustă la grătar sau grătar timp de 10 minute, întorcându-se frecvent.
Lasă să se răcească.Acoperiți friptura cu amestec de chile.
Puneți friptura în cuptor și terminați de gătit timp de 5-7 minute.
Scoateți din cuptor; se lasă 10 minute înainte de feliere și se servește cu legume proaspete, de sezon și tortilla.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.