Dublu Umplute Butternut Squash

Dublu Umplute Butternut Squash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați squashul de Butternut dublu umplut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 834 calorii, 35g de proteine, și 58G de grăsime per portie. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, evoo, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Squash de Butternut dublu umplut {vineri cu Rachael Ray}, Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Suc De Fructe Umplute Cu Butternut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți dovlecelul pe lungime, scoateți semințele și stropiți cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
YukonYukon
3
Se presară sare, piper și nucșoară proaspătă și se prăjește până se înmoaie, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce dovlecelul este la cuptor, așezați o tigaie mică la foc mediu-mare și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați frunzele de salvie în tigaie, amestecându-le ușor timp de câteva minute, până când sunt crocante și de o culoare verde intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți tigaia de pe foc, puneți frunzele crocante deoparte pe un prosop de hârtie și rezervați untul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți cu grijă carnea dovlecelului într-un bol, păstrând pielea intactă. Se amestecă cu bulionul de pui, 1 cană de Cheddar, 1 cană de Parm, toată ricotta, untul maro rezervat și apoi se ajustează condimentele. Umpleți cojile de dovlecei cu amestecul de piure de dovlecei, acoperiți cu o stropire de Cheddar și Parm rămas și coaceți până când brânza se topește și se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți din cuptor și garnisiți cu frunzele de salvie prăjite, zdrobindu-le ușor în mână în timp ce presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Puteți servi o jumătate întreagă ca masă sau puteți tăia fiecare jumătate în jumătăți sau treimi și puteți servi ca parte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista