Dublu Umplute Butternut Squash

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați squashul de Butternut dublu umplut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 834 calorii, 35g de proteine, și 58G de grăsime per portie. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, evoo, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Squash de Butternut dublu umplut {vineri cu Rachael Ray}, Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Suc De Fructe Umplute Cu Butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înjumătățiți dovlecelul pe lungime, scoateți semințele și stropiți cu EVOO.
Se presară sare, piper și nucșoară proaspătă și se prăjește până se înmoaie, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
În timp ce dovlecelul este la cuptor, așezați o tigaie mică la foc mediu-mare și topiți untul.
Adăugați frunzele de salvie în tigaie, amestecându-le ușor timp de câteva minute, până când sunt crocante și de o culoare verde intens.
Scoateți tigaia de pe foc, puneți frunzele crocante deoparte pe un prosop de hârtie și rezervați untul brun.
Scoateți cu grijă carnea dovlecelului într-un bol, păstrând pielea intactă. Se amestecă cu bulionul de pui, 1 cană de Cheddar, 1 cană de Parm, toată ricotta, untul maro rezervat și apoi se ajustează condimentele. Umpleți cojile de dovlecei cu amestecul de piure de dovlecei, acoperiți cu o stropire de Cheddar și Parm rămas și coaceți până când brânza se topește și se rumenesc deasupra.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu frunzele de salvie prăjite, zdrobindu-le ușor în mână în timp ce presărați deasupra.
Puteți servi o jumătate întreagă ca masă sau puteți tăia fiecare jumătate în jumătăți sau treimi și puteți servi ca parte.