Drumete Sweet Heat

Prepararea rețetei Sweet Heat Drèmettes durează aproximativ o oră de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 187 de calorii . Această rețetă are 18 porții. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de muștar măcinat, sos de soia, sos de chili și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu alimentele Fodmap . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Sorbet acru de zmeură cu o notă de căldură , Prea fierbinte în bucătărie: Mâncăruri reci pentru valul de căldură și Cât de dulce este lasagna cu cartofi dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați siropul, sosul de chili, chives, sosul de soia, muștarul și ardeiul cayenne. Puneți deoparte 2/3 de cană pentru uns. Împărțiți marinada rămasă în două pungi mari de plastic resigilabile; adăugați puiul. Sigilați pungile și întoarceți-le pentru a le acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinada.
Puneți puiul în două tăvi de copt unse, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 30 de minute; scurgeți. Întoarceți puiul; ungeți-l cu puțin din marinada rezervată.
Coaceți timp de 10 minute; întoarceți și ungeți din nou.
Coaceți încă 10-15 minute sau până când sucul iese limpede și sosul se îngroașă.