Dressing În Stil Restaurant Italian

Dressing În Stil Restaurant Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați să vă îmbrăcați în stil restaurant Italian. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 172 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Un amestec de sirop de porumb, brânză romano, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Restaurant Italian Pui, Dal Fry / cum se face stilul restaurantului Dal fry, și Restaurant Stil Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați oțetul, apa, uleiul, siropul de porumb, brânza, pectina, sarea, sucul de lămâie, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și oregano. Se amestecă timp de 30 de secunde și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
PectinăPectină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
Roșu roșu cu nuanțe violete. Aromele strălucitoare ale cireșelor proaspete se amestecă cu note de cimbru și nuanțe subtile de fum. Complex și elegant, cu arome de fructe roșii coapte și o aciditate plăcută. Fin și bine echilibrat, cu un finisaj de lungă durată.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista