Dressing În Stil Restaurant Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați să vă îmbrăcați în stil restaurant Italian. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 172 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Un amestec de sirop de porumb, brânză romano, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Restaurant Italian Pui, Dal Fry / cum se face stilul restaurantului Dal fry, și Restaurant Stil Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați oțetul, apa, uleiul, siropul de porumb, brânza, pectina, sarea, sucul de lămâie, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și oregano. Se amestecă timp de 30 de secunde și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
Roșu roșu cu nuanțe violete. Aromele strălucitoare ale cireșelor proaspete se amestecă cu note de cimbru și nuanțe subtile de fum. Complex și elegant, cu arome de fructe roșii coapte și o aciditate plăcută. Fin și bine echilibrat, cu un finisaj de lungă durată.