Drei Augen (Fursecuri Sandwich Cu Pâine Scurtă Germană)
Rețeta Drei Augen (cookie-uri sandwich cu pâine scurtă germană) ar putea satisface pofta Europeană în jur 18 minute. Această rețetă face 36 de porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Pâine Scurtă, Fudgey Cookie-Uri Sandwich De Ciocolată Germană, și Cookie-Uri Sandwich Cu Înghețată De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aluat: într-un bol mediu, amestecați scurt făina, nucile măcinate și scorțișoara cu un tel de sârmă; deoparte. În vasul mare al unui mixer electric, cremați untul la viteză medie-mică până la neted, aproximativ 1 minut. Bateți zahărul la viteză medie până când se combină bine și ușor pufos, răzuind pe părțile laterale ale bolului. Mixer inferior accelerat, se adaugă treptat ingredientele uscate, și se amestecă doar până când amestecul este bine combinat.
Împărțiți aluatul în treimi.
Întindeți fiecare porție de aluat între 2 foi de hârtie cerată pentru a forma un cerc cu diametrul de 11 inci și grosimea de 1/8 inci. Lăsând cercurile de aluat între foile de hârtie cerată, stivați-le pe o foaie de copt și refrigerați până la fermitate, timp de cel puțin 2 ore sau până la 3 zile; sau congelați, bine înveliți, până la 1 lună.
Reglați suportul pentru a reduce treimea cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați două foi mari de copt reci cu hârtie pergament.
Scoateți un pachet de aluat la un moment dat din frigider. Desprindeți foaia superioară de hârtie cerată, înlocuiți-o ușor deasupra și răsturnați întregul pachet. Îndepărtați și aruncați a doua foaie de hârtie cerată. Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 inci, tăiați cercuri în aluat. Folosind capătul îngust al unui vârf simplu de patiserie de 3/8 inci (cum ar fi Ateco #
ca tăietor, tăiați trei găuri mici în fiecare cerc. Spațiu cookie-urile 1/2 inch afară pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când prăjiturile sunt aurii palide, nu mai apar crude sau strălucitoare și vă simțiți ușor ferm (atingeți ușor câteva).
Așezați foaia de copt pe suportul de sârmă pentru a se răci 5 minute. Ridicați prăjiturile de pe pergament cu o spatulă metalică într-un suport pentru a se răci.
Repetați cu celelalte două porții de aluat, tăind găuri în doar un sfert din aceste cercuri pentru a sandwich cookie-urile mai târziu. Rețineți că atunci când există un amestec de fursecuri cu și fără găuri, fursecurile cu găuri se coace mai repede.
Scoateți-le din cuptor cu o spatulă metalică pe un suport de sârmă. Întoarceți foaia de copt în cuptor până când se termină cookie-urile rămase.
Decorare: folosind o sită, praf zahărul pudră chiar peste vârfurile prăjiturilor cu găuri.
Într-o cratiță mică, fierbeți jeleul de coacăz timp de 2 minute pentru a evapora o parte din lichidul său. Se răcește doar până se încălzește. Spoon aproximativ 1/4 linguriță jeleu pe fiecare cerc simplu, coapte - partea de jos în sus. Centrați un cerc îndulcit deasupra unui fund jeleu și apăsați ușor, astfel încât jeleul să umple cele trei găuri. Repetați cu cookie-urile rămase.
Stivați cookie-urile nedecorate într-un metal etanș conținut și depozitați la temperatura camerei până la 10 zile. Depozitați prăjiturile decorate într-un singur strat într-un recipient de carton acoperit cu folie, cum ar fi o cutie de tort, la temperatura camerei până la 3 zile.