Drei Augen (Fursecuri Sandwich Cu Pâine Scurtă Germană)

Drei Augen (Fursecuri Sandwich Cu Pâine Scurtă Germană)
Rețeta Drei Augen (cookie-uri sandwich cu pâine scurtă germană) ar putea satisface pofta Europeană în jur 18 minute. Această rețetă face 36 de porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Pâine Scurtă, Fudgey Cookie-Uri Sandwich De Ciocolată Germană, și Cookie-Uri Sandwich Cu Înghețată De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aluat: într-un bol mediu, amestecați scurt făina, nucile măcinate și scorțișoara cu un tel de sârmă; deoparte. În vasul mare al unui mixer electric, cremați untul la viteză medie-mică până la neted, aproximativ 1 minut. Bateți zahărul la viteză medie până când se combină bine și ușor pufos, răzuind pe părțile laterale ale bolului. Mixer inferior accelerat, se adaugă treptat ingredientele uscate, și se amestecă doar până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Împărțiți aluatul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Întindeți fiecare porție de aluat între 2 foi de hârtie cerată pentru a forma un cerc cu diametrul de 11 inci și grosimea de 1/8 inci. Lăsând cercurile de aluat între foile de hârtie cerată, stivați-le pe o foaie de copt și refrigerați până la fermitate, timp de cel puțin 2 ore sau până la 3 zile; sau congelați, bine înveliți, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Reglați suportul pentru a reduce treimea cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați două foi mari de copt reci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți un pachet de aluat la un moment dat din frigider. Desprindeți foaia superioară de hârtie cerată, înlocuiți-o ușor deasupra și răsturnați întregul pachet. Îndepărtați și aruncați a doua foaie de hârtie cerată. Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 inci, tăiați cercuri în aluat. Folosind capătul îngust al unui vârf simplu de patiserie de 3/8 inci (cum ar fi Ateco #
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
ca tăietor, tăiați trei găuri mici în fiecare cerc. Spațiu cookie-urile 1/2 inch afară pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când prăjiturile sunt aurii palide, nu mai apar crude sau strălucitoare și vă simțiți ușor ferm (atingeți ușor câteva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați foaia de copt pe suportul de sârmă pentru a se răci 5 minute. Ridicați prăjiturile de pe pergament cu o spatulă metalică într-un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Repetați cu celelalte două porții de aluat, tăind găuri în doar un sfert din aceste cercuri pentru a sandwich cookie-urile mai târziu. Rețineți că atunci când există un amestec de fursecuri cu și fără găuri, fursecurile cu găuri se coace mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți-le din cuptor cu o spatulă metalică pe un suport de sârmă. Întoarceți foaia de copt în cuptor până când se termină cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Decorare: folosind o sită, praf zahărul pudră chiar peste vârfurile prăjiturilor cu găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Într-o cratiță mică, fierbeți jeleul de coacăz timp de 2 minute pentru a evapora o parte din lichidul său. Se răcește doar până se încălzește. Spoon aproximativ 1/4 linguriță jeleu pe fiecare cerc simplu, coapte - partea de jos în sus. Centrați un cerc îndulcit deasupra unui fund jeleu și apăsați ușor, astfel încât jeleul să umple cele trei găuri. Repetați cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Stivați cookie-urile nedecorate într-un metal etanș conținut și depozitați la temperatura camerei până la 10 zile. Depozitați prăjiturile decorate într-un singur strat într-un recipient de carton acoperit cu folie, cum ar fi o cutie de tort, la temperatura camerei până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateGreu
Gata În18 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista