Dragă Cookie-Uri De Nucă De Cocos

Dragă Cookie-Uri De Nucă De Cocos
Nevoie de un lacto ovo desert vegetarian? Prăjiturile cu nucă de cocos dragă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 154 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, extract de vanillan, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 8%. Dulciuri Cookie-Uri, Monstru Dragă Cookie-Uri, și Sweetheart Sandwich Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți nuca de cocos și zahărul într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până când nuca de cocos este tocată grosier. Într-un castron mare, tăiați untul în făină până se sfărâmă. Se amestecă amestecul de nucă de cocos. Se amestecă ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la 1/8 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Tăiați cu un 2-1 / 2-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă înmuiat în făină. Folosind un 1-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă, tăiați centrul a jumătate din fursecuri. Reroll decupaje mici, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați fursecuri solide și decupate 1 in. separat pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 375 CP timp de 7-9 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți la rafturi de sârmă.
7
Într-un castron mic, combinați zahărul, apa și vanilia cofetarilor; periați fursecurile calde cu centre de decupare. Presărați imediat cu zahăr colorat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți 1/2 linguriță de gem pe fundul fiecărui fursec solid; așezați fursecurile cu centre de decupare peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista