Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate

Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 991 calorii, 82G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar, zahăr brun, dr pepper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Dr Pepper Glazurate Sunca, Fripturi Glazurate Cu Ardei, și Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Puneți șunca afumată într-o tigaie mare. Înscrieți un model de crosshatch adânc de 1/4 inci în grăsime la intervale de 2 inci.
Se toarnă 2 căni de piper Dr și cele 2 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 12
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți prunele în restul de 1 cană de Dr Pepper până când sunt pline și lichidul este ușor redus, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic.
Bateți muștarul, zahărul brun și oțetul în lichidul din cratiță și fierbeți până când sunt foarte groase și siropoase, aproximativ 5 minute.
Stropiți glazura siropoasă peste șuncă și prăjiți până la luciu, 20 de minute. Transferați cu grijă șunca pe o tăietură.
Turnați sucurile de tigaie în cratiță și lingurați grăsimea. Se fierbe sosul până se reduce la 2 căni, 10 minute.
Bateți suspensia de amidon de porumb și prunele și aduceți la fierbere. Se fierbe sosul până se îngroașă, 2 minute. Feliați șunca și serviți cu sosul Dr Pepper.