Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate

Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate
Dr Pepper-șuncă glazurată cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 991 calorii, 82G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar, zahăr brun, dr pepper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Dr Pepper Glazurate Sunca, Fripturi Glazurate Cu Ardei, și Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Puneți șunca afumată într-o tigaie mare. Înscrieți un model de crosshatch adânc de 1/4 inci în grăsime la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă 2 căni de piper Dr și cele 2 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dr PepperDr Pepper
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți prunele în restul de 1 cană de Dr Pepper până când sunt pline și lichidul este ușor redus, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prunele într-un castron mic și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dr PepperDr Pepper
Prune UscatePrune Uscate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți muștarul, zahărul brun și oțetul în lichidul din cratiță și fierbeți până când sunt foarte groase și siropoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Stropiți glazura siropoasă peste șuncă și prăjiți până la luciu, 20 de minute. Transferați cu grijă șunca pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Turnați sucurile de tigaie în cratiță și lingurați grăsimea. Se fierbe sosul până se reduce la 2 căni, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți suspensia de amidon de porumb și prunele și aduceți la fierbere. Se fierbe sosul până se îngroașă, 2 minute. Feliați șunca și serviți cu sosul Dr Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prune UscatePrune Uscate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista