Dr. Lee ' s Mocha bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați bezeaua Mocha a Dr.Lee. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 430 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, cacao, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Scoarță De Bezea Mocha, Cupe De Bezea Mocha, și Plăcintă Cu Bezea Cu Ciocolată Mocha.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade. Ungeți ușor o foaie de cookie. Cerneti zaharul pudra, cacao, cafea si sare. Puneți amestecul uscat și migdalele în blender—măcinați până devine o pulbere fină. Bateți albușurile și extractul de vanilie până se înțepenesc. Îndoiți amestecul praf cu albușurile rigide. Aruncați amestecul de bezea cu o lingură pe foaia de prăjituri.
Coaceți timp de 2 până la 3 ore, opriți cuptorul, lăsați bezea în cuptor timp de 20 de minute, apoi serviți.
Adaptat din cartea de bucate Moosewood de Mollie Katzen.