Dovlecelul Murat al lui Judy
Squash-ul Murat al lui Judy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 250. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, semințe de țelină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovlecelul Murat al lui Judy, Suc De Fructe Pentru Copii Murate, și Suc De Fructe Galben Murat.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii, ardeii grași și ceapa într-un colizor.
Se presară cu sare kosher; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. (Nu clătiți.) Împachetați bine amestecul de squash în 4 (1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus. Aduceți zahărul, oțetul, semințele de muștar și semințele de țelină la fiert într-un cuptor olandez la foc mare; se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Se toarnă lichid fierbinte peste amestecul de dovlecei în borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer amestecând ușor cu o frigăruie lungă de lemn. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos), crescând timpul de fierbere în Pasul 3 al instrucțiunilor de conservare la 15 minute.
Un ghid în trei pași pentru a pune
Da, este într-adevăr atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de un canner de bază, un ridicator de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conserve de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină de apă; se fierbe.
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o ladă, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte de la canner pentru a înmuia garniturile.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, se prepară reteta.
Scoateți borcanele fierbinți din vas, 1 la un moment dat, folosind dispozitivul de ridicare a borcanului și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
Puneți borcane în raft de conserve și puneți-le în apă fierbinte în canner.
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 15 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți căldura și lăsați să stea 5 minute.
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor de capace. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
* Consultați Ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a ajusta timpii de procesare pentru altitudine.