Dovlecel ras cu vinetă Miso
Dovlecelul ras cu vinaigretă Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână pastă miso, dovlecei, nori și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de dovlecei la grătar cu vinaigretă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, Sparanghel ras cu vinetă parmezană, și Sparanghel ras cu vinetă parmezană.
Instrucțiuni
Dacă folosiți semințe de susan alb, într-o tigaie mică, prăjiți-le la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Într-un castron mic, amestecați împreună pasta miso, sosul de soia, ceapa verde, oțetul de orez, sucul de lămâie, zahărul și chile.
Bateți uleiul de măsline și amestecați coriandrul; condimentează cu sare și piper.
Folosind o mandolină, tăiați dovleceii pe lungime în felii subțiri de hârtie. Într-un castron foarte mare, aruncați dovleceii cu pansamentul.
Transferați pe un platou. Împrăștiați nori și semințele de susan prăjite deasupra și serviți imediat.