Dovlecel Cizmar
Zucchini Cobbler este un vegetarian rețetă cu 19 porții. O porție conține 317 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1767 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de dovlecei, suc de lămâie, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovlecel Cizmar, Zucchini Cobbler Baruri, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți și amestecați dovleceii și sucul de lămâie până când dovlecelul este fraged, 15 până la 20 de minute. Se amestecă 1 cană de zahăr, 1 linguriță de scorțișoară și nucșoară și se gătește încă un minut.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 10x15 inch. Într-un castron mare, combinați făina și 2 căni de zahăr.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă 1/2 cană de amestec de unt în amestec de dovlecei. Apăsați jumătate din amestecul de unt rămas în fundul tigaiei pregătite.
Întindeți amestecul de dovlecei deasupra crustei și presărați amestecul de unt rămas peste dovlecei.
Se presară cu 1 linguriță de scorțișoară.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când blatul este auriu.