Dovlecel Chinezesc Fiert
Reteta dovlecel fiert Chinezesc este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Un amestec de rădăcină de ghimbir, dovlecei, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Pui Fiert Chinezesc, Ouă De Sos De Soia Fiert Chinezesc, și Carne de vită în stil chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă prăjiți ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Amestecați sosul de fasole neagră și ardeii chile și continuați să amestecați prăjirea aproximativ 30 de secunde pentru a acoperi ceapa cu sosul de fasole neagră.
Se amestecă dovlecelul, ghimbirul, sosul de soia și apa. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute până când dovlecelul este moale, amestecând ocazional.