Dovlecel & tomate linguine
Dovlecel & tomate linguine este un fără lactate felul principal. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 605 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, slănină strecurată, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dovlecei și linguine de lămâie, Chutney de dovlecei și roșii, și Dovlecei și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Gatiti pancetta sau slanina pana cand sunt crocante, adaugati dovleceii, apoi sfaramati 4 minute pana devin aurii.
Adăugați usturoiul și ardeiul iute în dovlecei, gătiți timp de 1 min, apoi presărați cu zahăr și stropiți în oțet. Răsturnați roșiile conservate, măriți focul, condimentați cu sare și piper, apoi fierbeți timp de 10 minute.
În timp ce sosul fierbe, gătiți linguina, apoi scurgeți-o. Aruncați pastele prin sos, apoi împrăștiați cu pătrunjel și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.