Dovlecei și quinoa-ardei umpluți
Dovlecel & quinoa-ardei umpluți este o garnitură care servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 104 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 378 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de patrunjel, dovlecei, pachete g quinoa gata de consum și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Ardei Umpluți Cu Quinoa, Ardei Umpluți Cu Quinoa, și Ardei Umpluți Cu Quinoa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați fiecare ardei în jumătate prin tulpină și îndepărtați semințele.
Puneți ardeii, tăiați în sus, pe o foaie de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați bine. Prăjiți timp de 15 minute.
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică, adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă prin quinoa, feta și pătrunjelul. Se condimentează cu piper.
Împărțiți amestecul de quinoa între jumătățile de ardei, apoi reveniți la cuptor timp de 5 minute pentru a se încălzi.
Serviți cu o salată verde, dacă doriți.