Dovlecei și morcovi cu ierburi proaspete

Dovleceii și morcovii cu ierburi proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 99 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de unt, morcovi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Dovlecei și morcovi cu usturoi și ierburi, Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete, și Fettuccine cu panglică de dovlecei cu mazăre și ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați morcovii în Coș. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Morcovi de aburi 3 minute.
Adăugați dovleceii. Aburiți 4 până la 6 minute sau până când morcovii și dovleceii sunt fragede.
Topiți untul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Se amestecă morcovii, dovleceii și ingredientele rămase. Gatiti neacoperit 2-3 minute, amestecand usor, pana cand este fierbinte.