Dovlecei și cicoare cu sos de măsline negre

Rețeta dovlecei și cicoare cu pansament de măsline negre pot fi făcute în aproximativ 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 301 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, suc de lămâie, pastă de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cicoare Roșie, Ciuperci Și Dovlecei, Năut, Dovlecei Și Cuscus De Cicoare Roșie, și Dovlecei, Cicoare Roșie Și Cremă De Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
Feliați dovleceii în diagonală de aproximativ 1 cm grosime. Condimentează și aruncă cu jumătate de ulei. Înjumătățiți cicoarea. Se condimentează cu sare, piper și zahăr și se amestecă cu uleiul rămas.
Încălziți o tavă până când este foarte fierbinte, apoi așezați legumele într-un singur strat. Gatiti pana la 10 minute, rotind dupa cum este necesar pana cand se inmoaie.
Scoateți pe o farfurie mare de servire.
Amestecați pasta de măsline cu sucul de lămâie, oțetul și uleiul de măsline (nu trebuie să condimentați). Se prelinge peste legume și se împrăștie cu măsline și capere pentru a servi. Acest lucru are un gust minunat servit cu cotlet de porc.