Dovlecei Umpluți Cu Fructe De Mare

Dovleceii umpluți cu fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 192 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de oregano, busuioc, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Vinete Umplute Cu Fructe De Mare, și Cele Mai Bune Ciuperci Umplute Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cu o lingură mare, scoateți centrele fiecărei jumătăți de dovlecei, rezervând carnea.
Într-un castron mare, amestecați aproximativ 1/2 carnea de dovlecel rezervată, oul, carnea de crab, creveții și usturoiul. Amestecați sucul de lămâie și sucul de lămâie în amestec și amestecați firimiturile de pâine condimentate italiene. Condimentează cu oregano, busuioc și piper.
Aranjați jumătățile de dovlecei într-un vas mediu de copt. Umpleți generos jumătățile cu amestecul de carne de crab și creveți.
Coaceți 35 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Se ia de pe foc, se răcește ușor și se acoperă cu brânză. Reveniți la cuptor și fierbeți 5 minute sau până când brânza este topită.