Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii umpluți cu cârnați italieni. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, brânză mozzarella parțial degresată, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni, Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Tăiați fiecare dovlecel pe lungime în jumătate. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă; tăiați pulpa.
Așezați cojile de dovlecei într-un vas mare, sigur pentru cuptorul cu microunde. În loturi, cuptor cu microunde, acoperit, la înălțime 2-3 minute sau până când este crocant.
Într-o tigaie mare, gătiți cârnați și pulpă de dovlecel la foc mediu 6-8 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz, rupând cârnații în sfărâmături; se scurge. Se amestecă roșiile, pesmetul, parmezanul, ierburile și piperul. Lingurați în coji de dovlecei.
Așezați în două 13x9-in negreased. vase de copt.
Coaceți, acoperit, 15-20 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți, neacoperit, cu 5-8 minute mai mult sau până când brânza este topită.