Dovlecei umpluți cu cârnați de curcan
Reteta de dovlecei umplute cu cârnați de curcan poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție conține 351 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.13 pe portie. Cap la magazin și ridica ou, ciuperci, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Simply Recipes are 2284 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei umpluți cu dovlecei spiralizați, Chinoan și cârnați de curcan, Ardei umpluți cu dovlecei spiralizați, Chinoan și cârnați de curcan, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți interiorul, lăsând cochilii de aproximativ 1/4 inch grosime. Rezervați aproximativ jumătate din interior.
Saut nr. 9 ceapa, usturoi, ciuperci, dovlecei:
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Saut ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Adăugați ciuperci și dovlecei rezervate în interior,și saut încă 2 minute.
Rumeniti curcanul macinat: intr-o tigaie separata incalziti o lingura de ulei de masline la foc mediu.
Adăugați curcanul măcinat. Rumeniti usor curcanul, amestecand doar ocazional. După ce curcanul se rumeneste pe o parte, amestecați-l astfel încât să aibă șansa să se rumenească pe alte părți. Gatiti pana cand curcanul macinat se rumeneste usor, aproximativ 6 minute.
Faceți umplutură: amestecați amestecul de ceapă și ciuperci cu curcanul măcinat.
Adăugați vinul. Se amestecă Roșia, busuiocul și rozmarinul și se gătește cu 1 minut mai mult.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Când amestecul s-a răcit, adăugați brânză, ou, sare și piper.
coji de dovlecei și coaceți: umpleți cojile de dovlecei cu amestec. Umpleți o tigaie cu 1/4 inch de apă.
Așezați jumătățile de dovlecel umplute în tigaie și coaceți la 375 km F timp de 40 de minute, până se rumenesc.
Scoateți dovleceii din tigaie și serviți cât este fierbinte.