Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită
Dovleceii umpluți cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 509 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de spaghete, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bărci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită, Dovlecei Umpluți Cu Salvie Și Carne De Vită, și Dovlecei umpluți cu carne de vită și Bulgur.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecăruia cu un cuțit ascuțit pentru a permite dovlecelului să stea plat. Scoateți pulpa, lăsând 1/4-in. scoici.
Așezați cochilii într-un 3-qt fără grăsime. vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute sau până când este crocant; scurgeți și lăsați deoparte.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul marinara, oul, pesmetul, sarea, piperul și 1/2 cană de brânză.
Puneți aproximativ 1/4 cană în fiecare coajă. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 4 minute.
Se presară cu brânza rămasă. Cuptorul cu microunde cu 3-4 minute mai mult sau până când un termometru introdus în umplutură citește 160 de euro și dovleceii sunt fragede.
Se servește cu sos marinara suplimentar.