Dovlecei Spaghetti cu sirop de arțar și șalotă
Spaghete Squash cu sirop de arțar și șalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, dovlecei spaghetti și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei Prăjiți Cu Gorgonzolan Și Sirop De Arțar, Suc De Ghindă La Cuptor Cu Sirop De Arțar, și Suc de fructe și morcovi pur și simplu cu sirop de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Pierce spaghete squash de câteva ori cu un cuțit ascuțit.
Așezați pe o foaie de biscuiți și coaceți timp de 1 oră.
Tăiați dovleceii în jumătate. Scoateți și aruncați semințele și pulpa slabă. Scoateți restul de dovlecei cu o furculiță.
Așezați într-un castron. Păstrați warm.In o tigaie mare, topiți untul. Gatiti ceapa la foc mediu timp de 2 minute sau pana se inmoaie. Reduceți căldura și adăugați sirop de arțar. Gatiti un minut, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă sarea.
Se toarnă amestecul peste dovlecei.
Se presară nucșoară și se amestecă ușor. Sever cald.