Dovlecei prăjiți, Radicchio și ceapă
Dovleceii prăjiți, Radicchio și ceapa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită nuci de pin, brânză pecorino, sare și piper și ulei de măsline extravirgin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovlecei Prăjiți Cu Ceapă, Oregano Și Mentă, Dovlecei prăjiți și ceapă roșie cu Tahini și Za ' atar, și Dovleac și Radicchio Pappardelle.
Instrucțiuni
Prăjiți legumele: Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. aruncați bucățile de dovlecei, ceapa și panele radicchio în ulei de măsline și sareți-le bine.
Aranjați într-un singur strat pe foi de copt (este posibil să aveți nevoie de două) și dați la cuptor.
Prăjiți legumele până când marginile lor sunt frumos caramelizate, întorcând radicchio și pene de ceapă cam la jumătatea prăjirii.
Radicchio, ceapa și dovleceii se vor prăji la viteze diferite. Deci, periodic, va trebui să scoateți legumele finite și să le lăsați pe celelalte să rămână în cuptor pentru a termina prăjirea. Ca ghid, prăjiți radicchio timp de aproximativ 25 de minute, întorcându-vă la jumătate.
Prăjiți ceapa aproximativ 35 de minute, din nou, întorcându-vă la jumătate. Prăjiți bucățile de dovlecei timp de 45 de minute, dar nu întoarceți.
În toate cazurile, nu scoateți din cuptor până când nu vedeți rumenirea pe margini.
Prăjiți nucile de pin: în timp ce legumele se prăjesc, prăjiți nucile de pin.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați nucile de pin într-un singur strat. Gatiti pana se prajeste usor.
Se ia de pe foc într-un castron pentru a împiedica arderea nucilor.
Tăiați radicchio prăjit și ceapă: odată ce toate legumele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tocați aproximativ radicchio și ceapa în bucăți ușor de manevrat.
Așezați radicchio, ceapa și dovlecelul într-un castron mare de servire.
Adăugați nucile de pin și pătrunjelul.
Adăugați piper negru după gust.
Stropiți cu oțet balsamic. Amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu striviți dovleceii moi prăjiți.
Pentru a servi, presărați cu niște parmezan ras sau brânză pecorino.