Dovlecei prăjiți cu zahăr și condimente
Dovleceii prăjiți cu zahăr și condimente ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 369 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară, chile, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Unt De Dovlecei Cu Condimente De Arțar (Rafinat Fără Zahăr, Vegan, Paleo), Semințe De Dovleac Prăjite Cu Zahăr Și Condimente, și Spice Frecat Squash Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare, amestecați împreună laptele de cocos, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, chile, scorțișoara, cuișoarele, cardamomul și nucșoara.
Adăugați dovlecelul și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți aproximativ 45 de minute, până când dovlecelul este aproape fraged.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Descoperă tigaia. Întoarceți bucățile de dovlecei și condimentați cu sare. Prăjiți pe raftul superior timp de 15 minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 și prăjiți aproximativ 15 minute mai mult, până când dovlecelul este bogat glazurat.
Transferați dovleceii într-un platou cu o lingură cu fante. Condimentați sosul cu sare, lingurați-l peste dovlecei și serviți.