Dovlecei prăjiți cu usturoi și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii prăjiți cu usturoi și cimbru. Această rețetă face 4 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecel cu usturoi și cimbru, Miere Cimbru Prăjită Butternut Squash, și Cassoulet de usturoi prăjit și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați cimbru, ulei de măsline, sare, dovlecei și usturoi pe o foaie de copt; arunca.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; se amestecă după 15 minute. Puneți usturoiul cu o furculiță; aruncați cu dovlecei.