Dovlecei prăjiți cu sirop de arțar și cremă de salvie
Dovleceii prăjiți cu sirop de arțar și cremă de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 413 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, smântână grea, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dovleac Delicatata Prăjit Cu Salvie De Arțar, Dovlecei Prăjiți Cu Gorgonzolan Și Sirop De Arțar, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți Și Păstârnac Cu Glazură De Sirop De Arțar Și M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, aruncați buttercupul și dovlecelul cu 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de zahăr brun. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți dovleceii pe o foaie mare de copt antiaderentă.
Adăugați ghinda și dovlecelul delicata în vasul mare. Aruncați cu restul de 2 linguri fiecare de ulei de măsline și zahăr brun și condimentați cu sare și piper.
Întindeți dovleceii pe o altă foaie mare de copt cu margini. Prăjiți dovleacul timp de aproximativ 1 oră, întorcându-l o dată, până se înmoaie și ușor caramelizat în pete. Aranjați dovleceii pe un platou mare și stropiți cu siropul de arțar.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți smântâna la foc mic cu salvia și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute, apoi se adaugă untul și se condimentează ușor cu sare și piper. Strecurați crema într-o ceașcă rezistentă la căldură.
Stropiți-l peste dovleceii prăjiți, garnisiți cu năsturelul și pecorino și serviți.