Dovlecei mexicani și ouă
Dovleceii și ouăle mexicane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 207 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ouă, salsa de roșii, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ouă Mexicane, Ouă Mexicane, și Ouă Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dovleceii, tăiați și aruncați capetele și tocați.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ulei, dovlecei, ceapă și oregano adesea până când tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 6 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Cu o furculiță, bateți ouăle pentru a se amesteca cu 1 lingură de apă.
Întoarceți căldura la minim, turnați amestecul de ouă în tigaie și amestecați cu o spatulă largă, răzuind fundul tigaiei des, doar până când ouăle sunt setate ușor, 2 până la 3 minute sau cât de ferme doriți.
Se pune lingura pe farfurii si se presara cu branza.
Adăugați salsa de roșii, sare și piper după gust.