Dovlecei la grătar, Prosciutto crocant și Panini cu ardei roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii la grătar, Prosciutto crocant și panini cu ardei roșu. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 645 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2012 oamenii au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de baghetă, piper, ulei de măsline extravirgin mezzettan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Și Prosciutto Panini, Panini de dovlecei și porumb cu brânză Pepper Jack, și Ouă verzi și șuncă: Paste Carbonara cu dovlecei și Prosciutto crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fâșiile de prosciutto și gătiți-le, amestecând ocazional, până când sunt ușor rumenite și crocante, 2 până la 3 minute.
Transferați prosciutto pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Așezați dovleceii tăiați felii într-o pungă de plastic mare, resigilabilă.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, sare și piper. Sigilați punga și rotiți dovlecelul în interior până când este bine acoperit în ulei și condimente.
Încălziți presa panini la foc mediu-mare. Dacă presa panini vine cu o tavă de scurgere detașabilă, asigurați-vă că este în poziție.Aranjați feliile de dovlecei pe grătar și închideți capacul. Grătiți dovlecelul până când este fraged și apar urme de grătar, 4 până la 6 minute.Pentru fiecare sandviș: tăiați partea superioară cupolată a unei porțiuni de baghetă pentru a crea o suprafață plană de grătar. Împărțiți bagheta pentru a crea jumătăți de sus și de jos.
Întindeți câteva lingurițe de pesto în fiecare jumătate de baghetă. Pe jumătatea de jos a baghetei, stratificați puțin brânză, felii de dovlecei, ardei prăjiți, o mână de prosciutto crocant și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a baghetei.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și baghetele sunt prăjite, 4 până la 5 minute.