Dovlecei la grătar cu sare de mare
Zucchini la grătar cu sare de mare necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți piper, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Dovlecei la grătar cu sare de plante și Feta, Caprese" Salsa " dovlecei cu sare de mare, și Parmigiano-dovlecei zdrobiți cu sare de mare.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Combinați toate ingredientele într-un castron; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat în tigaie; grătar 4 minute, întorcându-se după 2 minute.
PARMIGIANO-CRUMBED: pregătiți rețeta de bază. Se toacă 1 1/2 uncii de pâine ciabatta.
Puneți pâinea și 1/2 linguriță de cimbru într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați amestecul de pâine; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Combinați dovleceii, amestecul de pâine și 2 linguri Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Servește 4 calorii 94; grăsime 9g (sat 2G); sodiu 241MG
Caprese "SALSA": pregătiți rețeta de bază.
Combinați 1/3 cană de roșii tăiate cubulețe, 2 uncii de brânză mozzarella proaspătă feliată, 3 linguri de busuioc proaspăt tocat și 1 cățel de usturoi tocat într-un castron.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță de oțet de vin roșu în amestecul de roșii; se amestecă ușor. Împărțiți dovleceii uniform între 4 farfurii. Top dovlecei uniform cu amestec de roșii.
Servește 4 calorii 106; grăsime 1G (sat 3G); sodiu 246MG
Menta GREMOLATA: pregătiți rețeta de bază.
Combinați 1/4 cană de pătrunjel proaspăt tocat mărunt, 1/4 cană de mentă proaspătă tocată mărunt, 1 1/2 linguri de coajă de lămâie rasă, 1 lingură de ulei de măsline și 2 căței de usturoi tocați. Împărțiți dovleceii uniform între 4 farfurii; acoperiți uniform cu gremolata.
Servește 4 calorii 72; grăsime 9g (sat 8g); sodiu 133MG