Dovlecei la grătar cu brânză albă și flori de dovlecei
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Dovleceii la grătar cu brânză albă și flori de dovlecel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Flori De Dovlecei Umplute, Flori de dovlecei prăjiți, și Flori De Dovlecei Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea pentru grătar. Grătiți fâșiile de dovlecei, aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc.
Scoateți și răciți. Este posibil să fie nevoie să le faceți în loturi.
Așezați dovleceii fierți într-un castron mare, adăugați florile de dovlecel, sfărâmați în brânză și condimentați după gust.
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline rămas și semințele de nigella într-un castron mic.
Stropiți peste dovlecei, flori și brânză, aruncați ușor și serviți imediat.