Dovlecei kabocha prăjiți cu sare de chimen
Dovlecelul Kabocha prăjit cu sare de chimen este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia obișnuită, zahăr brun, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Dovlecei kabocha prăjiți cu sare de chimen, Dovlecei Kabocha Prăjiți Cu Sare De Chimen, și Supă De Dovlecei Kabocha Prăjită.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Combinați semințele de chimen cu frunza de dafin și boia de ardei într-o moară de condimente sau râșnița de cafea curată și procesați scurt.
Adăugați zahăr și sare și procesați pentru a combina. Pune deoparte. Aruncați dovleceii cu ulei, apoi amestecul de chimen.
Se întinde pe 2 foi de copt și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.