Dovlecelul Italian la grătar și ceapa roșie este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 58 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Dovlecei la grătar cu roșii italiene și parmezan, și Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați amestecul de dovlecei cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat pe un grătar; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când dovlecelul este fraged și legumele sunt bine marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți dovleceii de pe grătar; reduceți căldura grătarului la mediu-mic. Ceapa la grătar încă 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați dovleceii, ceapa și oțetul într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Oțet
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară cu restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, brânză și mentă.