Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă $1.17 pe portie falls în bugetul dvs., dovlecel, Herb și orez Filo Pie & Nigella ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, cheddar Matur, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovlecel Și Pui De Mazăre Filo Plăcintă, Orez de dovlecel cu feta și măsline, și Nigella ' s Breakfast Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați dovleceii, orezul, ceapa, brânza, ouăle, uleiul și ierburile într-un bol. Sezon
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Luați o foaie de patiserie filo, periați cu unt topit și tapetați un vas rezistent la cuptor de 1,5 ltr, așezându-l cu unt în jos. Continuați să adăugați foile până când mai aveți una.Introduceți umplutura în vas, apoi pliați capetele de patiserie pentru a închide umplutura. Scrunch până ultima foaie de filo și locul pe partea de sus, perie cu unt și tuck-l în părți ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei