Dovlecei, Ierburi și orez Filo Pie & Nigella

Dovlecei, Ierburi și orez Filo Pie & Nigella
Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă $1.17 pe portie falls în bugetul dvs., dovlecel, Herb și orez Filo Pie & Nigella ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, cheddar Matur, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovlecel Și Pui De Mazăre Filo Plăcintă, Orez de dovlecel cu feta și măsline, și Nigella ' s Breakfast Bars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați dovleceii, orezul, ceapa, brânza, ouăle, uleiul și ierburile într-un bol. Sezon
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Luați o foaie de patiserie filo, periați cu unt topit și tapetați un vas rezistent la cuptor de 1,5 ltr, așezându-l cu unt în jos. Continuați să adăugați foile până când mai aveți una.Introduceți umplutura în vas, apoi pliați capetele de patiserie pentru a închide umplutura. Scrunch până ultima foaie de filo și locul pe partea de sus, perie cu unt și tuck-l în părți ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți timp de 45 de minute, serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista