Dovlecei de vară prăjiți cu pătrunjel
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Dovleceii de vară prăjiți cu pătrunjel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pătrunjel, sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei prăjiți la cuptor cu usturoi și pătrunjel, Dovleac de ghindă prăjită cu Rodie și pătrunjel, și Biban de mare prăjit cu dovlecei de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați dovleceii și dovleceii galbeni pe o tigaie cu jeleu; se presară sare.
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până când este crocant. Aruncați cu pătrunjel proaspăt tocat.