Dovlecei cu umplutură de Quinoa
Dovleceii cu umplutură de Quinoa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, quinoa, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Sănătos și delicios: dovlecei la grătar cu umplutură de Quinoa, Quinoa cu dovleac, afine și fistic ("umplutură" de Quinoa), și Umplutură Ușoară De Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-o cratiță mare, combinați quinoa și 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa este absorbită, 12 până la 15 minute. Între timp, tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți semințele. Aranjați într-un vas mare de copt, tăiat cu fața în sus. Pufați quinoa și pliați fasolea, roșiile, migdalele, usturoiul, 1/2 cană de parmezan și 3 linguri de ulei. Puneți amestecul în dovlecei. Se acoperă cu lingura rămasă de ulei și 1/4 cană parmezan. Acoperiți cu folie și coaceți până când dovlecelul este fraged, 25 până la 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți până devin aurii, 8 până la 10 minute.