Dovleac și zahăr brun Cr. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M
Dovleac și zahăr brun Crincommerme Brincommercull este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 178 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovleac, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac De Zahăr Brun Cr Sucommme Br Sucommallcroume Rețetă, Zahăr Brun Caramel Creme Brulee Cupcakes, și Dovleac Crema de zahar ars cu Zahăr de Arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Bateți dovleacul, 1/2 cană zahăr și 1/2 cană zahăr brun în vas mare.
Se amestecă gălbenușurile de ou și vanilacondimente și sare. Aduceți crema doar pentru a fierbeo cratiță medie. Treceți treptat fierbintecremă în amestec de dovleac.
Împărțiți amestecul între opt 5x1-inchcramekine. Împărțiți ramekins între 2 maritigăi de prăjire.
Adăugați suficiente topane cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți până când cremele sunt doar așezate în centru,aproximativ 35 de minute. Răciți cremele până la rece,aproximativ 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Presărați 1 lingură de zahăr brut pestedovleac cremă în fiecare ramekin. Folosindtorta de bucatarie, topeste zaharul pana la chihlimbar profund.(Alternativ, utilizați broiler.
Așezați foaia de copt ramekinson.
Presărați blaturi cu zahăr brun [nu zahăr brut] și topițidirect sub broiler până la chihlimbar adânc.) Puneți la frigider 15 minute pentru a permite zahărului să se întărească. Faceți înainte: se poate face 1 orăînainte. Păstrați la rece.
Această rețetă poate fi, de asemenea, realizată folosind rame cu diametrul de 3 inci cu laturi înalte de 1 1/4 inci.
Coaceți aproximativ 50 de minute.