Dovleac umplut cu tot ce este bun

Dovleac umplut cu tot ce este bun
Dovleacul umplut cu tot ce este bun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 662 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, pâine, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgeri de creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack, Prego Perfect Pentru Tine Ardei Umpluți, și Ardei umpluți cu tot ce este bun {#PepperParty} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu un covor sau pergament din silicon sau găsiți un cuptor olandez cu un diametru care este doar puțin mai mare decât dovleacul dvs. Dacă coaceți dovleacul într—o caserolă, acesta își va păstra forma, dar s-ar putea să se lipească de caserolă, așa că va trebui să-l serviți din oală-ceea ce este un mod atrăgător de casnic de a-l servi. Dacă îl coaceți pe o foaie de copt, îl puteți prezenta independent, dar manevrarea unui dovleac greu umplut cu o coajă înmuiată nu este atât de ușoară. Cu toate acestea, din moment ce îmi place felul în care arată dovleacul neîncărcat în centrul mesei, mi-am asumat întotdeauna șansele cu metoda coaptă pe foaie și, până acum, am avut noroc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Folosind un cuțit foarte robust—și precauție-tăiați un capac din partea superioară a dovleacului (gândiți-vă la Halloween Jack-O-Lantern). Este cel mai ușor să lucrați cuțitul în jurul vârfului dovleacului la un unghi de 45 de grade. Vrei să tai suficient din partea de sus pentru a-ți fi ușor să lucrezi în interiorul dovleacului. Îndepărtați semințele și corzile de pe capac și din interiorul dovleacului. Condimentați Generos interiorul dovleacului cu sare și piper și puneți-l pe foaia de copt sau în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DovleacDovleac
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aruncați pâinea, brânza, usturoiul, slănina și ierburile împreună într-un castron. Condimentează cu piper—probabil că ai suficientă sare din slănină și brânză, dar gustă pentru a fi sigur—și împachetează amestecul în dovleac. Dovleacul ar trebui să fie bine umplut—este posibil să aveți puțin prea multă umplutură sau poate fi necesar să adăugați la el. Se amestecă smântâna cu nucșoara și puțină sare și piper și se toarnă în dovleac. Din nou, s—ar putea să aveți prea mult sau prea puțin-nu doriți ca ingredientele să înoate în cremă, dar doriți să le umeziți frumos. (Este greu să greșești aici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DovleacDovleac
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PâinePâine
CremăCremă
IerburiIerburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți capacul la loc și coaceți dovleacul timp de aproximativ 2 ore—verificați după 90 de minute—sau până când totul din interiorul dovleacului clocotește și carnea dovleacului este suficient de fragedă pentru a fi străpunsă ușor cu vârful unui cuțit. Deoarece dovleacul va avea lichid exudat, îmi place să scot capacul în ultimele 20 de minute, astfel încât lichidul să se poată coace și partea superioară a umpluturii să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Când dovleacul este gata, cu grijă, foarte atent—este greu, fierbinte și clătinat—aduceți-l la masă sau transferați-l într-un platou pe care îl veți aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
6
Servire
7
Aveți de ales-puteți fie să scoateți porțiuni din umplutură, asigurându-vă că obțineți o cantitate generoasă de dovleac în lingură, fie puteți săpa în dovleac cu o lingură mare, trageți carnea de dovleac în umplutură și apoi amestecați totul. Sunt un fan al opțiunii pull-and-mix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CarneCarne
8
Servit în porții consistente urmate de o salată, dovleacul este un fel principal perfect pentru vreme rece; servit în linguri generoase, este chiar lângă curcanul de Ziua Recunoștinței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Toată TurciaToată Turcia
9
Depozitare
10
Cel mai bine este să mănânci asta imediat ce este gata. Cu toate acestea, dacă aveți resturi, le puteți scoate din dovleac, le puteți amesteca, acoperi și răci; reîncălziți-le a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
11
Bonne Id Cumcroume
12
Există multe modalități de a varia acest proiect de Arte și meserii. În loc de pâine, am umplut dovleacul cu orez fiert—când este copt, este aproape ca risotto. Și, fie cu pâine, fie cu orez, în diferite ocazii am adăugat spanac gătit, varză, bietă sau mazăre (mazărea a venit direct din congelator). L-am făcut fără slănină (un minunat fel de mâncare vegetariană) și l-am făcut și l-am iubit, l-am iubit, l-am iubit cu carne de cârnați gătită; cuburile de șuncă sunt, de asemenea, o idee bună. Nucile sunt un plus excelent, la fel ca bucățile de măr sau pere sau bucăți de castan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
OrezOrez
CastaneCastane
DovleacDovleac
SpanacSpanac
MărMăr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PâinePâine
Chard ElvețianChard Elvețian
KaleKale
NuciNuci
PerePere
MazăreMazăre
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista