Dovleac umplut cu orez sălbatic

Dovleac umplut cu orez sălbatic
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, dovleceii umpluți cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană de încercat. O porție conține 384 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 1,51 USD per porție. Un amestec de apă, țelină, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Încercați dovlecei umpluți cu ghindă și curcan , dovlecei umpluți cu orez integral și pui și scoici umplute cu pui și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul cu conținutul amestecului de condimente, supa, salvia și cimbrul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 23-25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit. Între timp, într-o tigaie mare, sotați țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Adăugați merișoarele, nucile pecan și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Luați de pe foc. Încorporați amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Tăiați dovleacul în jumătate pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Îndepărtați și aruncați semințele și membrane. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei jumătăți de dovleac, astfel încât să stea plat. Umpleți jumătățile de dovleac cu aproximativ 1/2 cană de amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Turnați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Ungeți o parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit. Acoperiți tigaia strâns cu folie, cu partea acoperită în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista