Dovleac Sformato cu Fonduta și Frisee

Dovleac Sformato cu Fonduta și Frisee
Dovleac Sformato cu Fondutan și Frisee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, oțet de vin, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Geluri De Merișor Cu Salată Friscroume, Cartofi Prăjiți De Dovleac Și Slănină Caldă, Mozzarella Fonduta, și Macaroane Grill Fonduta Gamberi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înfășurați dovleacul în folie și coaceți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Tăiați dovleacul în cuburi de 1 inch și puneți-l în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați balsamella, gălbenușurile, ouăle și 1/4 cană Parmigiano și amestecați împreună. Ușor unt Bundt tigaie și praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt și se pune la bain marie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Se introduce în cuptor și se gătește 1 oră 15 minute sau până când o scobitoare lipită în centru iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, încălziți laptele la foc mic până se formează spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Adăugați Fontina și 2 linguri Parmigiano rămase și amestecați pentru a combina. Pentru a servi, feliați în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză FontinaBrânză Fontina
10
Așezați pe farfurie cu frisee îmbrăcat și stropiți cu fonduta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cret AndiveCret Andive
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista