Dovleac prăjit cu fistic și Gorgonzola

Dovleac prăjit cu fistic și Gorgonzolan este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de cidru de mere, fistic, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Quiche de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată, Gorgonzolan și salvie, Salată asiatică de pere cu Gorgonzolan și fistic prăjit, și Fidea caldă balsamică și prăjită de castraveți de struguri cu Persimmons prăjiți, Camembert și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a curăța dovleacul, înjumătățiți-l, apoi scoateți semințele.
Tăiați-l în pene, sculptați carnea departe de piele, apoi tocați-o în cuburi de 1 inch. (Dacă folosiți dovlecei de butternut, tăiați dovlecelul în jumătate, separând jumătatea superioară de fundul bulbos. Folosiți un decojitor ascuțit de legume sau un cuțit pentru a tăia pielea. Tăiați dovlecelul în cuburi de 1 inch.)
Așezați dovleacul pe o foaie de copt și stropiți cu 2 linguri EVOO și condimentați cu sarea, piperul și nucșoara.
Se introduce la cuptor și se prăjește până se rumenesc și se fierbe, 30 până la 35 de minute.
Adăugați fisticul în ultimele 5 până la 10 minute de gătit.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
În timp ce dovleacul se prăjește, faceți vinaigreta. Într-un bol mic de amestecare, combinați oțetul, mierea și muștarul. Într-un flux lent, bateți EVOO-ul rămas, adăugați arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Într-un bol mare de amestecare, combinați dovleacul gătit și răcit cu fisticul și spanacul și rucola. Aruncați și reglați condimentele. Aranjați pe un platou și deasupra cu firimituri de gorgonzola.