Dovleac picant și Collards

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați dovleacul picant și Collards. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 2220 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nucșoară, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cina pentru doi: Mac 'N Collards picante, Fleică picantă cu Collards, și Usturoi prăjit Sage Pesto supă de dovleac cu semințe Picante de dovleac prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați top 1 1/2 inci de dovleci și aruncați. Scoateți semințele și pulpa stringy.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, Roșia, ardeiul chile, cimbrul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este ușor fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă în scallions și collard verde, se adaugă 1 1/4 lingurițe de sare și se fierbe, amestecând, până când verdele sunt ușor fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă laptele evaporat și nucșoara și se aduce la fierbere blândă. Amestecați 2 linguri de pesmet, brânza cheddar și restul de 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când brânza se topește și amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Puneți dovlecii într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și umpleți uniform cu amestecul de verdeață.
Aruncați restul de 2 linguri de pesmet cu parmezanul.
Se presară peste umplutură.
Adăugați 1 inch de apă clocotită în vasul de copt. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când dovlecii sunt fragede, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți până se rumenesc și se Bulbuc deasupra, încă aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi răzuiți carnea de dovleac și serviți cu collards.
Fotografie de David Malosh
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.