Dovleac picant Sicilian
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Dovleacul picant Sicilian ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 239 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, frunze de mentă, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Pui Sicilian Picant, Pui Picant La Cuptor Sicilian, și Salată de legume siciliene la grătar cu pâine prăjită picantă Gruyulumroyre.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de dovleac așa cum ați face un pepene galben, în felii lungi, în formă de jumătate de lună, de aproximativ 1 cm grosime.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare superficială și prăjiți dovleacul cu cățelul de usturoi timp de aproximativ 3 minute, aruncând usturoiul imediat ce se colorează. Poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 loturi. Când toate feliile de dovleac sunt prăjite, întoarceți-le în tigaie, scurgând mai întâi orice exces de ulei. Ia de pe căldură.
Dragați feliile de dovleac cu zahărul și scorțișoara.
Se amestecă bine, apoi se presară cu oțet, mentă și piper după gust. Acoperiți cu un capac sau o farfurie și lăsați la infuzat cel puțin 15 minute înainte de a servi cald sau rece.