Dovleac-Pere Gingersnap Fleac
Reteta dovleac-pere Gingersnap fleac ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 20 de porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gingersnap-Plăcintă Cu Dovleac Cu Pere, Pear-Gingersnap Cheesecake, și Gingersnap Pear Fleacuri.
Instrucțiuni
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă dovleacul, condimentele și 1 cană de bici rece.
Strat 1/3 din firimiturile gingersnap și jumătate din fiecare amestec de pere și budincă într-un castron mare de servire; repetați straturile. Se acoperă cu firimiturile rămase și biciul rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Gingersnap. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.