Dovleac Indian dulce și acru

Dovleac Indian dulce și acru
Indian dulce și acru Butternut Squash ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, ulei de canolan, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac Dulce Și Acru, Dovleac Dulce Și Acru, și Suc de fructe dulce și acru - - - Zuccan în Agrodolce pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista