Dovleac Gingersnap Desert

Dovleac Gingersnap Desert
Dovleac Gingersnap desert necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 259 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, gingersnaps, dovleac solid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Încercați Desert De Dovleac Gingersnap, Gingersnap-Desert De Dovleac, și Desert Cu Fructe De Pădure Gingersnap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele patru ingrediente; apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se coace la 350 la 8 minute; se răcește complet. Pentru umplere, bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați dovleac, scorțișoară, ghimbir, cuișoare și nucșoară; se amestecă bine. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(aroma Originala)(aroma Originala)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
4
Se toarnă peste crustă. Se răcește cel puțin 4 ore. Pentru topping, într-o cratiță grea, aduceți laptele și zahărul brun la fierbere la foc mic, amestecând ocazional. Continuați să gătiți și amestecați la foc mic timp de 6-8 minute sau până când amestecul se îngroașă. Gatiti si amestecati timp de 6-8 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan și vanilie. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
6
Tăiați desertul în pătrate; stropiți cu topping.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile Gingersnap din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista