Dovleac ghindă condimentat

Dacă aveți aproximativ 3 ore și 45 de minute de petrecut în bucătărie, Spiced Acorn Squash ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această garnitură are 428 de calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, apă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovleac de ghindă cu umplutură de nuci de Brazilia condimentat , Dovleac de ghindă prăjită cu sos de iaurt condimentat - Rachel Cooks și Dovleac de ghindă prăjită cu zahăr brun și ananas cu unt brun condimentat .
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, combina zaharul brun, scortisoara si nucsoara; cu lingura în jumătăți de dovleac.
Se presară cu stafide. Acoperiți fiecare cu 1 lingură de unt. Înfășurați fiecare jumătate de dovleac individual în folie rezistentă; sigilați etanș.
Turnați apă într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Puneți dovleceii, cu partea tăiată în sus, într-un cuptor lent (pachetele pot fi stivuite). Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 ore sau până când dovleceii sunt fragezi. Deschideți cu grijă pachetele de folie pentru a permite aburului să iasă.