Dovleac De Zahăr Murat

Dovleac De Zahăr Murat
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Dovleacul cu zahăr murat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 983 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 742 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de fructe de pădure, apă, bețișoare de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mazăre Cu Zahăr Murat, Mazăre Cu Zahăr Murat, și Mazăre Cu Zahăr Murat.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o mică cutie de baie cu apă clocotită și Borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Puneți capacele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Într-o oală mare, combinați oțetul, apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se încălzește pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați boabe de piper, cuișoare, fructe de pădure, bețișoare de scorțișoară zdrobite și frunze de dafin într-o pungă de condimente de muselină sau legați-le strâns într-o lungime de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Adăugați bucăți de dovleac și pungă de condimente. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
7
Gatiti dovleacul in saramura timp de 30-40 de minute, pana cand bucatile sunt translucide si fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Când dovleacul este gătit, puneți-l în borcanele pregătite. Acoperiți cu saramură, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
10
Când timpul a expirat, scoateți borcanele din conserve.
11
Lasă-le să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12
Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare apucând marginile capacelor și ridicând ușor borcanele. Capacele ar trebui să țină repede.
13
Lăsați murăturile să se vindece cu cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista