Dovleac de nucă cu ardei iute picant
Dovlecelul cu ardei iute picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fasole de rinichi, chimen măcinat, ceapă și jumătate de coriandru de 20g. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui fript cu dovleac, chorizo și ardei iute, Ciorba de dovleac cu ardei iute & CR aproxme fra aprox. che, și Hash Picant De Dovlecei Cu Măcriș Și Ulei De Semințe De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Frecați dovleceii cu puțin ulei, apoi prăjiți-le pe o tavă de copt timp de 45 de minute până se înmoaie.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare, apoi prăjiți ceapa câteva minute până se înmoaie. Se amestecă ardeiul iute și chimenul, se prăjește încă 1 min, apoi se adaugă tocatul, rumenindu-se timp de 3-4 minute. Se amestecă purul și fasolea cu un strop de apă și se condimentează. Se încălzește și se menține cald. Sau răciți, congelați până la 1 lună, apoi dezghețați și reîncălziți.
Scoateți puțin din carnea moale de dovleac pentru a face o scobitură, apoi amestecați-o în ardei iute cu jumătate de coriandru. Umpleți cavitatea fiecărui dovleac cu un sfert din amestec, apoi împrăștiați cu coriandrul rămas. Îmbrăcați spanacul cu o picătură mai mult ulei de măsline, condimentați și serviți alături de dovlecei.