Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir

Squash de iarnă prăjită cu ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 38 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ghimbir, CR ampermormme fra ampermormche, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir, Sfeclă de ghimbir cu miere prăjită și dovlecei de iarnă, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul într-o cratiță mică, combinați apa cu zahărul, oțetul și scorțișoara și fierbeți timp de 5 minute, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați coacăzele și fierbeți timp de 3 minute, apoi scoateți-le de pe foc.
Între timp, tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Frecați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Folosind o răzătoare fină, radeți ghimbirul peste părțile tăiate ale dovlecelului și frecați-l în carne.
Transferați dovleceii pe foaia de copt pregătită, tăiați-o cu fața în jos și prăjiți-o timp de aproximativ 15 minute, până când dovleceii încep să se înmoaie. Întoarceți dovlecelul tăiat cu fața în sus și prăjiți-l timp de aproximativ 17 minute mai mult, până se înmoaie; transferați pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească ușor.
Creșteți temperatura cuptorului la
Tăiați dovleceii în pene groase de 1 1/2 inch. Frecați ușor folia cu ulei și aranjați dovleceii pe foaia de copt; prăjiți aproximativ 25 de minute, rotind o dată la jumătate, până devin aurii și crocante de-a lungul marginilor.
Aranjați dovleceii pe un platou. Aruncați bățul de scorțișoară din coacăze și adăugați coacăzele în dovlecei.
Stropiți cu lichidul de murat și crme frache și serviți.