Dovleac de iarnă cu unt condimentat
Dovleacul de iarnă cu unt condimentat este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 573 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cardamom măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Squash De Iarnă Condimentat Cu Fenicul, Squash De Iarnă Condimentat Cu Fenicul, și Bisque De Dovleac De Iarnă Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția sării, într-un castron mic, până când sucul de lămâie este încorporat. Se condimentează cu sare. Acoperi; păstrațiîntr-un loc răcoros. Faceți înainte: untul Condimentatpoate fi făcut cu 1 săptămână înainte.
Se rulează în Bușteni, se înfășoară în hârtie pergament și se dă la frigiderpână la 2 săptămâni sau se congelează până la 3 luni.
Tăiați capetele de ghindă și kabochasquash și tăiați în jumătate prin stemend. Răzuiți semințele și așezați dovleceii tăiatecu fața în jos pe o tăietură (nu curățați).
Tăiați jumătățile transversal în felii de 1/2". Dacă utilizațidelicata squash, tăiați transversal în inele de 1/2"; răzuiește semințele.
Umpleți o oală mare largă cu apă până la o adâncime de 1/2" și adăugați un vârf de sare; aduceți la fierbere.
Adăugați felii de dovlecei; reduceți căldura la mediucăzut.Acoperiți și aburiți, adăugând mai multă apă necesară pentru a menține 1/2" de apă în partea de jos a oalei, până când dovlecelul este fraged, dar nu cade în afară, 20-25 de minute.
Transferați cu grijă feliile de dovlecei într-un strat mare (unele dovlecei în partea de jos a oalei poate prea moi; salvați în alt scop
Reduceți apa în oală la foc mare(sau adăugați apă fierbinte) pentru a măsura 3/4 cană.
Se ia de pe foc și se amestecă condimentatunt, 1 lingură la un moment dat, pentru a formaun sos bogat, lucios. Condimentează după gust cusare.
Stropiți untul condimentat peste dovlecei.Se acoperă cu semințe de rodie.